gravikojpgHvala što ste posetili naš sajt.
"Graviko" je osnovan 25.maja 2016.godine sa sedištem u Ćupriji.
Naša delatnost su graviranje i usluge informacionih tehnologija.

Naš cilj su zadovoljni klijenti koji će prepoznati naše želje za stalnim poboljšanjem usluge i da dugoročno uspešno ostvarujemo zajednički postavljene ciljeve.

Pružamo vam usluge, sečenja i graviranja na sledećim materijalima: drvo, pleksiglas (klirit), forex, eva pena, graverska plastika, stirodur i drugi.
Neki od naših usluga su:

Izrada privezaka od klirita (pleksiglasa), drveta, eva pene...

Identifikacione pločice (ID pločice, pločice za vrata, pločice za interfone i poštansko sanduče, pločice za poslovne objekte (hotele, restorane, kancelarije, lekarske ordinacije, advokatske kancelarije, vizuelna interna i eksterna identifikacija objekata, izrada oznaka za kućne ljubimce).

Natpisi u industriji (inventarske pločice sa ili bez numeracije, tablice za mašine,graviranje na prohromu, itd).

Unikatni pokloni (moderni satovi sa graviranjem slike (od drveta ili pleksiglasa), ukrasne kutije, podmetači, ramovi za fotografije, suveniri, ikone, stalci, pokloni za bebe - table sa natpisima...)

Program za veselja (vrhovi za torte (toperi), podmetači, cvetići, natpisi od stiropora za stolove, zahvalnice za goste, stalci za numeraciju stolova... )

Izrada plaketa i medalja

Reklamni materijal (gravura na olovkama, privescima, satovima, rokovnicima…)

3D puzzle, magneti u boji i neobojeni...

3D reklame - slova od stirodura, pleksiglasa, šperploče

Stalci za izlaganje proizvoda od pleksiglasa, držači cena od pleksiglasa

Graviranje na eloksiranom aluminijumu

 

Nudimo kompletnu uslugu izrade internet stranica:

- registraciju domena
- zakup prostora (hosting)
- dizajn i izradu web stranica
- optimizaciju za pretraživače (SEO)
- održavanje internet stranica

Prema izradi i dizajniranju web stranice pristupamo individualno, orjentišući se na ono što vam najbolje odgovara za Vaše poslovanje. Izrada web stranice proces je koji se sastoji od detaljnog planiranja, dizajniranja i programiranja kojom ćete predstaviti svoje poslovanje i svoje ime. Želite da se predstavite u najboljem svetlu, stoga, pre same izrade, dobro razmislite koji su Vam ciljevi, koju vrstu populacije želite privući, koje su najbitnije tačke Vašeg poslovanja koje želite naglasiti, kao i koja su Vaša očekivanja od takve vrste prezentacije.  Zbog toga u početku analiziramo Vaše potrebe. Nakon predaje materijala i savetovanja sa klijentom, izrađujemo predlog dizajna, pa na odobrenje klijenta krećemo u izradu web stranice. Tokom izrade stranice pokreće se postupak registracije domena, koju smeštamo na hosting kod našeg hosting partnera 1cloud.rs

Takođe nudimo usluge kompetnog internet marketinga (reklamiranje na Google, otvaranje i održavanje stranica svih društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter...), izradu reklama za Facebook, deljenje objava, uploadovanje sadržaja na Youtube, postavljanje firme na Google mape i mnoge druge usluge).